Детските сфаќања за љубовта

Нивните сфаќања се подлабоки отколку што можете да претпоставите...

Синдромот Петар Пан

Едно е да те држи детскиот жар и елан за живот, друго е да одбиваш да пораснеш. На 25 години излегува со женска, а се однесува како да излегол со мајка му за да му купи сладолед и автомобилче.
Датум: 07 апр 2013
, Автор: