10 најубави места на светот!

Природата ни подарила богатство од разновидност и убавина, а денес некои од овие места се најпопуларни дестинации.

Идиличен хотел за луксузно уживање во Малезија

Хотелот располага со 99 луксузни соби, има огромен спа-центар и базени, а опколен е со прекрасно сино море, песочни плажи и палми.