Малата Сирена | Кафе пауза

Малите сирени кои „живеат“ на бреговите

Преубавата форма на сирената е омилена за украсување на бреговите низ светот...

12 анимирани филмови од Дизни кои никогаш нема да ги заборавиме

И по 80 години, анимираните генијални дела на Волт Дизни сè уште се едни од најгледаните во светот. Почнувајќи од 1937 година, па сè до денес снимени се околу 50 неверојатни филмови...