Макси фустани и здолништа со шлиц – моден тренд кој не треба да се занемари

Прекрасен тренд кој овозможува многу различни комбинации и е одличен за летните горештини...

9 видови здолништа без кои не треба да го поминете ова лето

Доколку сакате сите очи да бидат вперени кон вас, погледнете кои типови здолништа се „ин“ за лето 2013.