Неверојатно 3Д пенкало кое црта во воздух

Доколку знаете да чкртате, цртате или едноставно да го мрдате прстот низ воздухот, тогаш ќе знаете и да го користите 3Doodler. :)

Рилскиот манастир изработен од 6 милиони чкорчиња

Дали мислите дека имате време и трпение за да создадете неверојатно дело како ова? За почеток ќе треба да соберете само 6 милиони чкорчиња од кибрит.

Најголемиот минијатурен аеродром во светот

Минијатурниот модел е направен според меѓународниот аеродром кој се наоѓа во Хамбург, Германија. За да се изгради биле потребни 7 години, а неговата изградба чинела 4,8 американски долари...