Македoнски Телеком | Кафе пауза

Продавница со нов концепт во Телеком управната зграда

Продавницата нуди персонализирано корисничко искуство, интерактивна сценографија за запознавање со технолошките новитети и директна отворена комуникација со вработените.
Датум: 21 ное 2019
, Автор:

Најновиот iPhone X може да биде токму твој!

Македонски Телеком во води во највозбудливата потрага во Македонија
Датум: 23 ное 2017
, Автор:

Со „Наша Македонија“ да ги откриеме тајните и убавините на нашата земја

Бидете дел од приказната, испратете фотографија или видео на nasamakedonija.mk.
Датум: 04 мар 2016
, Автор: