Машки и женски имиња од македонско и црковно потекло

Ако имате среќа, вашиот кум ќе ви го препушти задоволството да си изберете име вам, а доколку пак сте кум од кого се очекуваат добри предлози за новороденче, оваа листа ќе ви биде од помош.
Датум: 22 мај 2014
, Автор:

Драматично уникатен македонски накит

Во сè што работи, било да е дизајн на облека, накит, костими или моден консалтинг, Ивана Кнез внесува театралност...

Стилот на македонската поп дива Каролина Гочева

Каролина е девојка која е секогаш претставителна, знае да носи буквално сè, од секси и женствено, до спортски и лежерно. Нејзиниот стил е препознатлив, а се темели на елеганција, убавина, женственост, но пред сè на квалитет.
Датум: 28 дек 2012
, Автор:

Уникатни македонски покани за свадба

Свадбената покана е составен дел од целокупната слика за една свадба, па доколку сакате сѐ да биде под конец, треба да се погрижите таа да биде уникатна и интересна.