Македонски Телеком | Кафе пауза - Part 2

Уште еднаш потврдена позицијата на Македонски Телеком како оператор на најдобрата мрежа

Потврдено од корисниците и независни агенции за тестирање на мрежите...
Датум: 14 дек 2017
, Автор:

Македонски Телеком организира возбудлива потрага по новиот iPhone X

Големата потрага е закажана за 26.11.2017 година, во 11 часот на Плоштад Македонија во Скопје.
Датум: 20 ное 2017
, Автор:

Telekom Electronic Beats – премиерно во Македонија

Македонски Телеком ја носи за првпат во Македонија Telekom Electronic Beats, познатата европска програма за музика и животен стил.
Датум: 27 окт 2017
, Автор:

Најголемата предност на паметните телефони е истовремено и најпотенцијален ризик

Во светот на интернетот и мобилната телефонија, треба да ги почитуваме истите правила како и во секојдневниот живот.
Датум: 07 окт 2017
, Автор:

Разиграно чудо: Погледнете како танцува фонтаната во градскиот парк

Пред неколку дена во градскиот парк пуштена е во работа фонтаната „Лотосов цвет“, овој пат во несекојдневна, магента боја што го следи ритамот на водата.
Датум: 29 мај 2017
, Автор:

Студентите сè повеќе препишуваат на испити со помош на гаџети!

Смартфони, часовници, слушалки - се само дел од уредите што студентите ги користат да препишуваат на испити. Оваа појава во последните пет години е зголемена за 42%.
Датум: 22 апр 2017
, Автор:

10.000 бесплатни автобуски возења од Македонски Телеком

Стартува нова наградна игра за корисниците на Македонски Телеком: 1.000 корисници ќе добијат по 10 електронски автобуски билети кои ќе можат да ги користат со MobiPay.
Датум: 02 дек 2016
, Автор:

„Best in Test“ сертификат за квалитет за мобилната мрежа на Македонски Телеком

Според тестирањето на „P3 Communications“, Македонски Телеком има највисок рејтинг за мобилни податочни и говорни услуги.
Датум: 22 сеп 2016
, Автор:

Прави добро – чувствувај се добро

Со едноставно даунлодирање на „Sea Hero Quest“ и со само 2-минутно играње се обезбедуваат податоци кои во конвенционални, лабораториски услови би се добиле за 5 часа.
Датум: 20 мај 2016
, Автор:

„Sea Hero Quest“ – Прва мобилна игра во светот за борба против деменцијата на групацијата Дојче Телеком

Групацијата Дојче Телеком лансираше нова иновативна мобилна игра „Sea Hero Quest“ инспирирана од борбата против деменцијата и Алцхајмеровата болест како нејзин најчест причинител.
Датум: 05 мај 2016
, Автор:

Новите постпејд Smart тарифи на Македонски Телеком со неограничени разговори и СМС-пораки

Македонски Телеком воведе нови Smart тарифни модели во постпејд кои нудат неограничени разговори и СМС-пораки и супер брз мобилен интерент со 4G пристап.
Датум: 02 мар 2016
, Автор:

Според граѓаните во Македонија Македонски Телеком има најдобра мрежа

Ова е заклучок од истражувањето на агенцијата „Брима“, спроведено во декември 2015 година на репрезентативен примерок, во кое беа опфатени 1.000 граѓани на возраст над 15 години.
Датум: 18 фев 2016
, Автор: