Македонија-Експорт Консалтинг | Кафе пауза

TIP OF THE WEEK® #2 – Прирачник за личен и за професионален развој – Збирка мали совети за секој ден!

Македонија-Експорт Консалтинг на 04.06.2015 година во МКЦ на интересен начин преку претставата „Историската претстава за деловен прирачник – 5 до 12“ и многу забава, го промовираше вториот прирачник Tip of the Week.
Датум: 08 јун 2015
, Автор: