мадрид | Кафе пауза

Зелена оаза во Мадрид која 400 години била забранета за „обичните“ луѓе

Имало огромен имот што се протегал од кралската палата сè до музејот Ел Пардо, а обичните луѓе не можеле да влезат внатре.

Овој целосно розов стан во Мадрид е вистинско „естетско лудило“

Дизајнерите користеле 12 розови нијанси, создавајќи уникатен идентитет што од студиото велат дека го постигнале преку „естетско лудило“.

Поткровје од соништата

Има ли некој кој не би сакал да живее тука?

10 случајни факти кои ни случајно не ги знаете

Февруари 1865 година е единствениот месец во кој не се појавила полна месечина.
Датум: 04 сеп 2010
, Автор: