Мадона | Кафе пауза

Најпознатите фотографии на Мадона рекреирани со куче

Винсент Флурет, француски моден фотограф од Париз, неодамна започнал проект заедно со неговото 6-годишно куче Макс.

И познатите прават смешни гримаси

Зад совршено насмеаното лице, тие се сепак само луѓе со емоции, реакции и гримаси.

Како ќе изгледаа познатите пејачи ако беа птици? :)

Исклучително забавен сликовит приказ на познатите пејачи, споредени со нивните птици-двојници, со кој ќе сакате да ја стартувате седмицава :)

Омилените книги на славните личности

Дали знаете која е омилената книга на Мадона? Или можеби ве интересира што сака да чита актуелниот американски претседател Барак Обама?
Датум: 21 сеп 2012

Славните личности во улога на фотографи

Кога познатите ќе го преземат фотоапаратот во свои раце...