И мозокот е орган кој може да се разболи: Менталните болести се вистински!

Погледнете ги следните 4 скена од магнетна резонанца на мозокот и сами воочете ја разликата.
Датум: 29 окт 2015
, Автор:

Фантастични GIF анимации од овошје и зеленчук снимени на магнетна резонанца

Овошје и зеленчук + МРИ + GIF анимации = здрава уметност. :)
Датум: 15 окт 2012
, Автор: