маглина | Кафе пауза

Фасцинантни фотографии од вселената

Фотографии кои барем на момент ќе ве оттргнат од секојдневноста и ќе ви покажат малку поинаква реалност од онаа која сите ние сме навикнати да ја гледаме.

Кое е најстуденото место во универзумот?

Дефинитивно не е Северниот Пол, ако помисливте на тоа...