Магионичарот Дарси Оук ја маѓепса цела сала на Британското шоу за таленти

Им ги спушти вилиците на сите во салата, па вие подобро потпрете се на раката пред да пуштите „play“.
Датум: 22 апр 2014
, Автор:

Дајнамо – магионичарот кој го воодушевува светот

Како и секој магионичар-илузионист, Дајнамо е одличен со картите и ситните парички, но неговите трикови ги надминуваат сите вообичаени очекувања...
Датум: 12 дек 2013
, Автор: