13 факти за магаренцата поради кои ќе посакате едно и за вас

И гледањето во овие слики е доволно да ги засакате, но прочитајте ги и овие факти за нив.

Поучна приказна: Едно семејство и магаре

Живеел еднаш еден брачен пар кој имал 12-годишен син и едно магаре. Одлучиле малку да пропатуваат, да работат и да го запознаат светот, па тргнале на пат.
Датум: 13 авг 2014
, Автор:

Вака изгледа детенце на магарица и зебра

Овој редок хибрид е познат под името зонки.

Поучна приказна: Магарето и бунарот

Еден ден магарето паднало во бунар. Тоа жално плачело со часови додека селанецот се обидувал да смисли што да направи...
Датум: 10 јан 2013
, Автор: