Места за душевен мир – Маврово и Св. Јован Бигорски

Ако викендов баш и не ви се оди по плажи, тогаш од сè срце ви го препорачуваме Националниот парк Маврово... Ќе се одморите, ќе уживате и ќе си ја наполните душата со мир и спокој.
Датум: 29 јун 2012
, Автор: