Прекрасна колекција накит на Луј Витон за есен/зима 2013

Инспириран од арт деко стилот, кој бил најраширен во 30-тите години од минатиот век, Луј Витнон создаде класично елегантна колекција накит со модерна нота, наменета за сезоната есен/зима 2013 година.

Луј Витон го претставува „Малото е прекрасно!“

Малото е новото големо - или бар така ни вели Луј Витон...

Новата колекција на Луј Витон за есен/зима 2013

Луј Витон ни ги претставува своите нови, чудни капи, впечатливи очила за сонце, уникатни чанти, скапоцени палта и креативно дизајнирана облека.