Нова топ дестинација за живот за млади луѓе од Европа

Центарот за корисничка поддршка на Луфтханза ИнТач во Брно во моментов вработува, а тоа е потврда дека навистина постојат прилики за вработување на луѓе од нашиот регион во оваа интересна земја!
Датум: 14 ное 2018
, Автор: