Лулашка на крајот од светот – авантура само за најхрабрите

Што мислите, дали вие би имале храброст да се лулате над оваа огромна бездна?

Најлудата лулашка во светот

Една група млади авантуристи, зависни од адреналин ја поставиле најлудата лулашка на сите времиња во еден кањон во Јута, САД.

Трпезариска маса со столчиња-лулашки

Кристофер Дафи од комапнијата „Duffy London“ направил еден интересен концепт на трпезариска маса во комбинација со столчиња лулашки.

Што мислите за лулашка-водопад?

Интересно видео каде што две личности уживаат покрај „вистински“ водопад. Како што се движат напред со лулашката, пред нив се отвара дупка низ која можат да поминат без да бидат намокрени.

Музички инструмент од 21 лулашка

Секоја лулашка при движење создава различни ноти и кога тие се употребуваат кооперативно се создава прекрасно музичко дело...

Висечки кревети – модерен детаљ за секој дом

Висечкиот кревет внесува чувство на илузија и забава во собата. Со додавање на јаже, креветот не само што е посигурен, туку и личи на голема лулашка.
Датум: 29 феб 2012
, Автор:

Интерактивна галаксија

Најновата инсталација на „Lab 212“ е големо интерактивно ѕвездено небо, кое секој би посакал да го има во својот дом. Замислете како би било да патувате низ ѕвездите, без да ја напуштите вашата дневна соба.:-)
Датум: 27 феб 2012
, Автор: