Луди 70-ти: каде се тие сега?

Подгответе се за флешбек од TВ-серијата „Луди 70-ти“. Поминаа 6 години откако го напуштивме подрумот на Форман и сега можеме да забележиме дека некои од глумците станаа големи ѕвезди.
Датум: 01 мар 2012
, Автор: