Лудите луѓе се најдобри: 11 причини зошто мора да бидете луди за да успеете во животот

Тие им веруваат на своите инстинкти - ова е само едно од нештата што ги прави лудите луѓе толку успешни.

Невозможна мисија: Протокол дух (Mission: Impossible – Ghost Protocol)

Филм кој целосно го оправдува слоганот: „без план, без бекап, без избор“ и кој успешно ќе ве воведе во возбудлива...
Датум: 20 јан 2012
, Автор:

Возење (Drive)

Филм за несебичното преземање секаков ризик за да ù се помогне на саканата, за неочекуваните пресврти кои животот најчесто и ни ги носи, за емотивноста, но и за суровоста...