Девојки, ако сакате да го задоволите избегнувајте ги овие 7 нешта во кревет!

Сите сакаат експерименти во сексот, но овие седум нешта треба да ги избегнувате ако сакате да му пружите задоволство...

21 работа која можеби досега не сте ја знаеле за сексот

Иако можеби мислиме дека сме доволно информирани за сексот и сè во врска со него, различни истражувања секојдневно пронаоѓаат и докажуваат нови работи. Следниве 20+ работи се наоѓаат сигурно на таа листа.

10 начини да доживувате подобри и посилни оргазми

Постојат оргазми и не-престанувај-продолжи-така-лебдам-во-облаците оргазми. Ако целите кон вторите, на овие 10 начини можете да постигнете подобар оргазам уште вечерва.
Датум: 28 мај 2014
, Автор:

Врели тајни за жежок орален секс (+18)

Прочитајте ги овие 3 совети и пружете му го најдоброто орално задоволство во животот.
Датум: 27 мар 2014
, Автор:

Дали може да се постигне оргазам со анален секс?

Аналниот секс е табу тема, но доколку сакате да експериментирате и ги почитувате овие совети, можете да доживеете ново, неверојатно сексуално искуство.
Датум: 20 авг 2013
, Автор: