10 знаци дека сте лошо облечени

За да бидете сигурни дали вашето облекување е добро или пак грешите во нешто, најпрво дознајте кои знаци откриваат дека сте лошо облечени.

10 модни катастрофи кои морате да ги избегнете

Дефинитивно погрешен моден чекор е да мислите дека бојата на вашата облека, чанта, чевли и накит треба да бидат во иста боја.