лошо влијание | Кафе пауза

Кои 5 видови намирници се најлошите за човековото здравје?

Не заборавајте дека здравата исхрана може да го подобри имунитетот и да го спречи ризикот од разноразни болести!

Кои 4 намирници лошо влијаат врз женските хормони?

Дали знаевте дека храната може да има огромна улога врз воспоставувањето хормонална рамнотежа во организмот?

Експертите за фенг шуи откриваат: Ова никогаш не треба да стои во спалната соба – Привлекува негативна енергија и влијае на спиењето!

Спалната соба треба да биде оаза на мир и спокојство - место каде можете да се одморите физички и ментално и да ја обновувате вашата енергија.

11 секојдневни навики што имаат скриено влијание на нашиот изглед

Погледнете некои од најчестите грешки кои ги правите несвесно, но и како да се ослободите од нив.

Време е да го изгасите профилот: 13 начни на кои социјалните мрежи лошо ви влијаат

Сетете се кога за последен пат сте седеле цел ден без да ги проверите профилите на социјалните мрежи. Не можете да сè сетите?

Како да го оставите партнерот кој влијае лошо на вас?

Најлоши се оние кои ни влегуваат под кожа и од кои едноставно не можеме да се одвоиме, затоа што кога тие ќе станат дел од нашиот живот, скоро и да е невозможно да престанат да бидат.