лоши навики | Кафе пауза - Part 2

Хороскопскиот знак ви открива која навика треба да ја исфрлите во 2017-та година

Во новата година исфрлете ги сите лоши навики и заменете ги со некои подобри!

Како да се откажете од лошите навики што ве исцрпуваат?

Далај Лама сметал дека постојат 10 главни работи што ни ја крадат енергијата и тој понудил решение за секоја од нив.

5 мита за нарушувањата во исхраната

Поголемиот дел од луѓето, храната ја доживуваат како уживање, а времето за ручек или вечера им е период од денот кога можат да се видат со семејството и пријателите.

Никогаш не ги правете овие 6 работи пред спиење

Сигурно досега ви се случило да си легнете порано, да спиете 8 часа и пак наутро кога станувате од својот кревет, да се чувствувате изморено.

12 нешта кои мора да ги оставите зад себе ако сакате 2016 да ви биде најдобрата година досега

Со цел следнава година да ви биде најдобра и најуспешна досега, потребно е да ги оставите овие нешта зад себе...

Токсични навики кои мора да ги заборавите во дваесеттите

Во дваесеттите повеќе не сте адолесцент и треба да ги исфрлите навиките кои го „трујат“ вашиот живот.

3 моќни чекори во процесот на откажување од лошите навики

Одлуката да се смени нешто, особено кога тоа нешто е веќе преминато во навика, е многу тешко изводлива.

Секојдневни навики кои сигурно не сте знаеле дека многу ѝ пречат на вашата вагина

Погледнете ги следниве неколку секојдневни навики кои можат да доведат до големи проблеми со вашата вагина.

Променете се себеси и луѓето околу вас со помош на овие 8 совети!

Промената на карактерот и негативните навики не е невозможна, но не е лесна. Ако се решите на промена, овие 8 совети можат да ви бидат одличен водич.
12