3 брутално искрени причини зошто не привлекувате добри мажи

Досега сте привлекувале само лоши момци и цврсто стоите на ставот дека сите мажи се исти. Но, проблемот можеби лежи во вас самите.

Науката објаснува зошто жените ги привлекуваат самобендисани лоши момци

Зошто жените постојано се привлечени од нарцистички мажи со кои подоцна завршуваат во брак?

Љубов ко на филм

Дали нашата перцепција за вистинска љубов и романса е погрешна? Дали сме дозволиле романтичните комедии да ни го исперат мозокот? Дали љубовните филмови создаваат фантазија која може да ни ја уништи шансата да доживееме реална романса?
Датум: 21 окт 2012
, Автор:

Зошто ги сакаме лошите момци?

Тие го имаат оној шмек на лош фраер, остар поглед на заводник, оставаат впечаток со своите движења и преовладуваат во друштвото, со други зборови, го освојуваат просторот околу себе...
Датум: 09 јул 2012
, Автор: