5 начини на кои Фејсбук ни го промени животот за 10 години

После 10 години постоење, колку што неодамна обележа Фејсбук, со 1,2 милијарди корисници, што е доволна бројка за еден цел посебен свет, можеме да забележиме колку тој нè промени, и на добро и на лошо.
Датум: 06 феб 2014
, Автор: