Најпаметните добитници на лотарија

За многу луѓе добивањето лотарија е исполнување на сите желби. Но, за многу победници среќата завршува со самото добивање.

7 приказни за тоа како им се променил животот на добитниците на лотарија

Големата сума на пари претставува голем предизвик и ретко кој човек е подготвен за тоа.

Дознајте ги мрачните тајни на лотаријата и другите игри на среќа

Пред да отидете до најблискиот киоск и да купите среќка, прочитајте ги следниве неколку мрачни тајни што се кријат зад работата на лотаријата...

10 неверојатни случајности

Следниве примери ќе ви изгледаат премногу чудно за да бидат било судбина, било случајност.

Добила 1 милион долари на лотарија, двапати во еден ден

Да се добие на лото барем еднаш во животот е голема среќа. Но, да добиете двапати во еден ден? Вирџинија Фајк е...

Купил погрешна среќка и добил 4 милиони долари

Некои луѓе едноставно имаат многу голема среќа. Еден американец освоил 4 милиони долари на лотарија, бидејќи сосема случајно купил погрешен лоз.