Ловец на соништа

Домородните Американци верувале дека ноќниот воздух е полн со соништа, добри, но и лоши. Ловецот на соништа тие го закачувале над креветите или близу до нив за да ги „фаќа“ соновите.
Датум: 23 сеп 2012
, Автор:

Снежана и ловецот (Snow White and the Huntsman)

Одлична преработка на класичната приказна за Снежана и седумте џуџиња...

Ловец на убавици

„Гледам во субјектот и чкрапам - тоа е единствениот начин да се фати моментот кој во спротивно би исчезнал како солзи на дожд.“
Датум: 03 јун 2011
, Автор: