ловец на соништа | Кафе пауза

Изберете ловец на соништа и откријте што значи вашиот избор

Дали знаете дека вашиот избор одразува важни аспекти на вашата личност? Затоа, одберете ловец на соништа и откријте ја вашата порака.

Одберете го најпривлечниот ловец на соништа и дознајте нешто интересно за вашата личност!

Одберете еден ловец на соништа и дознајте нешто интересно за вашата личност!

5 нешта во домот кои носат несреќа и 5 кои носат среќа

Имате чувство дека постојано ве следи несреќа во животот? Можеби постои решение за тоа.

Ловец на соништа

Домородните Американци верувале дека ноќниот воздух е полн со соништа, добри, но и лоши. Ловецот на соништа тие го закачувале над креветите или близу до нив за да ги „фаќа“ соновите.
Датум: 23 сеп 2012
, Автор: