Лијам Нисон | Кафе пауза

Прочитајте ги мудрите зборови на актерот Лијам Нисон: Која е најтешката работа на светот?

Ова се неговите трогателни и мудри зборови што ги кажал по смртта на неговата љубена...

Непознат (Unknown)

Динамичен трилер за потрагата по сопствениот загубен идентитет, во буквална смисла на зборот...