50 одговори на едно тешко прашање…

Педесет странци од различни култури, религии, раси и делови од светот одговараат на едно исто прашање.

Време резервирано за вас

Доволно трчавте за да ги исполните вашите обврски за денес, да задоволите сечии очекувања, да им направите услуга на блиските и да ги средите сите работи кои тргнале наопаку. Ова е време резервирано само за вас.
Датум: 03 мар 2012
, Автор: