лична хигиена | Кафе пауза

Апаратите за сушење раце може да бидат опасни за вашето здравје

Прочитајте зошто треба да ги избегнувате апаратите за сушење раце во јавни тоалети.

Што се случува со вашето тело кога не се туширате редовно?

Сите знаеме дека последиците од нередовното туширање не се воопшто пријатни.

Истражувањата откриваат: Колку често треба да се туширате?

Одговорот ќе ве изненади и веројатно нема да ви се допадне многу!

28 хигиенски навики благодарение на кои секогаш ќе мирисате убаво

Само туширањето не е доволно. Може да се бањате редовно, но пак да произведувате некои лоши мириси. Следете ги овие совети за да го избегнете тоа.