Листерин | Кафе пауза

Како да ги негувате стапалата со помош на Листерин – средство за плакнење на устата

Многу луѓе тврдат дека Листеринот помага во отстранувањето на габичните инфекции, третирањето на сувите и испукани петици и во отстранувањето на плускавците и на лошиот мирис.