Како да добиеш бесплатно пиво?

Одговорот е многу едноставен...

Кул изненадување во лименка Кока-кола

Уште еден креативен маркетинг-потег на компанијата...
Датум: 05 јун 2013
, Автор:

Лименки пиво му го спасиле животот

Автомобилот и пивото, понекогаш и не се толку лоша комбинација. Ако се подготвувате за некое зимско патување, слободно со себе понесете и по некоја лименка светло пивце. Еве и зошто...
Датум: 07 дек 2011
, Автор:

Новиот алуминиумски дизајн на „Heineken“

Новиот дизајн на шишето на „Heineken“ е комбинација инспирирана од ледената алуминиумска лименка и класичното шише.