На што треба да внимавате кога купувате стан?!

Како и секоја друга инвестиција, купувањето стан не е без ризик. Затоа, пред да донесете конечна одлука, многу е важно добро да размислите во кој објект ќе ги инвестирате вашите пари.
Датум: 22 окт 2019
, Автор: