Доколку мислите дека лилјаците се страшни, следниве фотографии и гифови ќе ви го сменат мислењето

За да ги срушиме предрасудите што владеат за кутрите крилести животинчиња, ние решивме да ви ги претставиме во сосема ново светло.

Луди факти и занимливости

Во Бангладеж, децата кои наполниле 15 години можат да завршат во затвор поради препишување на тест.