Мистериозните лизгачки камења во Долината на смртта

Овие камења се движат сами, без никаква помош од човек или животни, а причините кои стојат зад овој феномен сè уште се мистерија.

Куќата „Баија“ со дрвени лизгачки ѕидови

Оваа широко отворена резиденција е фокусирана на надворешното живеење. Собите од куќата можат да се отворат кон прекрасната надворешна околина, бидејќи се направени од дрвени лизгачки ѕидови.
Датум: 24 дек 2010
, Автор: