лижење | Кафе пауза

Слатки и смешни животни кои лижат стакло чудејќи се што е тоа

Животните лижат речиси сè што ќе најдат околу себе затоа што така го истражуваат светот...

Зошто кучињата си го лижат носот?

Кога кучето си го лиже сопствениот нос, тоа може да изгледа симпатично и да изнуди насмевка на лицата на луѓето, но вашиот пријател не го прави тоа со таква цел.