Мини тортички на стапче со фил од бело чоколадо

Сте слушнале ли за тортички на стапче? Налик на слатки мали лижавчиња, кои можете да ги направите во каква било боја или вкус. Неверојатно креативни и одлични за секоја прилика.
Датум: 20 окт 2013
, Автор:

Познатите брендови како лижавчиња

Секое од овие лижавчиња претставува по еден од најпознатите светски брендови, кои се лесно препознатливи. Најинтересно е што секое лижавче може да се јаде. Погледнете ги и погодувајте за кој бренд станува збор.