Направете сами: пролетно дрво од украсна хартија

Доколку сакате да внесете пролетен амбиент во вашиот дом, ова е едноставен предлог како да го направите тоа.
Датум: 15 мар 2014
, Автор:

Ликови од цртаните филмови врз лицата на луѓето кои патуваат накај работа

овој артист, нашол многу интересен начин да си го поминува времето во воз.
Датум: 10 феб 2014
, Автор:

Нацртани сцени оживеани со елементи од природата

Малезискиот графички дизајнер Танг Чу Линг добил интересна идеја – да ги поврзе неговите монохроматски цртежи со различни ливчиња од природата, креирајќи богати сцени, кои излегуваат надвор од дводимензионалноста.
Датум: 25 јул 2013
, Автор: