8 намирници богати со железо кои треба секојдневно да ги консумираме

Еве кои прехранбени производи треба почесто да ги имате на вашето мени.

Илустрација која ќе ви помогне подобро да ги разберете опциите на вашиот фотоапарат

Ако сте почетник и сакате да ги разберете основите на главните опции што ги нуди вашата нова дигитална играчка, многу ќе ви се допадне илустрацијата на Даниел Питерс.
Датум: 23 апр 2015
, Автор:

Совршен прстен за љубителите на фотографирањето

За сите љубители на фотографирањето и на фотоапаратите компанијата „Titanium Buzz“ дизајнираше фантастичен венчален прстен инспириран од леќа.

Ајфон-додаток за оптички леќи

Овој додаток е компатибилен со леќи од производителите „Канон“ и „Никон“, а може да се додаде каква било: зум, макро, телефото, широкоаголна или фиксна 50-милиметарска.

Фотоапарат со безжични леќи

WVIL е фотоапарат кој користи леќи што се одвојуваат од телото и притоа можат безжично да се контролираат преку екранот осетлив на допир.
Датум: 28 апр 2011
, Автор:

Боите на природата во макрофотографија

Оваа прекрасна и инспиративна колекција од макрофотографии е направена од страна на самоукиот фотограф Јоаким Краемер кој има само 19 години, а живее во Норвешка.