Доаѓа лето… Зошто треба да ја скратите косата?

Постојат многу причини зошто треба да ја скратите косата на почетокот на летото. Доколку сѐ уште се двоумите, разгледајте ги следниве предности на ваквиот чекор и спремни дочекајте го летото!

Нека остане меѓу нас (Neka ostane među nama)

Филм за „неподносливата“ леснотија, но и за убавината на неверството, особено... кога не ти се случува тебе.
Датум: 26 ное 2010
, Автор: