Како се танцува на лента за трчање?

Ова момче од Џексонвил, Флорида во својата локална теретана открил нова намена на лентата за трчање.

Направете сами: Необична кул нараквица

Секојдневно можеме да наидеме на многу интересни аксесоари направени од веќе искористени предмети кои повеќе не ни се потребни...

„Верувам дека можам да летам“

За разлика од одењето по јаже, одењето по лента е многу потешко бидејќи таа секогаш се поставува полабаво и е поподложна на ветер и мала промена на тежината.