Избришете ги од главата: Ова се најлошите 6 совети за љубовта и сексот

Доколку некогаш сте ги добиле овие совети, најдоброто нешто што можете да го направите со нив е веднаш да ги заборавите.

Лезбејски пар преку фотографии од својата бременост ја сподели радоста на мајчинството

Мелани Рој и нејзината сопруга Ванеса Ајрис знаеле дека и двете сакаат да ја искусат бременоста. Затоа, двете заљубени дами и го направиле тоа, едноподруго.
Датум: 22 апр 2015
, Автор:

Љубов и романтика помеѓу хомосексуални парови

Во својот фотопроект „Секоја љубов е иста“ (All Is Equal), фотографот од Њујорк Брејден Самерс ова го потенцира преку фотографии од геј и лезбиски парови кои ги направил патувајќи низ светот.
Датум: 20 феб 2014
, Автор: