9 придобивки од лежењето на под

Азијците веруваат дека колку поблиску сме до земјата толку повеќе енергија добива нашето тело.

Неверојатна хит диета – Лежете и слабејте!

Звучи неверојатно, но јапонскиот доктор Фукуцуџи тврди дека со лежење можете да ги изгубите непосакуваните килограми. Наводно овој доктор веќе 10 години се служи со овој метод и им помага на жените да ослабат во рекорден рок.
Датум: 26 сеп 2014
, Автор:

Мрзливец си грицка зеленчуци лежејќи на грб

Мрзливецот Чибака има тешка дилема: дали да си продолжи да се излежува како цар или да стане да касне малку зеленчук?

5 вежби кои можете да ги правите додека лежите во кревет

Првите калории ги согорувате додека посегнувате по алармот. Откријте ги и останатите утрински вежби... :)
Датум: 29 окт 2012
, Автор:

Мебел направен од карбонски влакна

Овој необичен мебел е направен од Питер Дондерс од Белгија. Неговите модели C-Bench и C-Stone изгледаат како 3-D шкрабаници, на кои можете да седите и лежите...
Датум: 20 окт 2010
, Автор: