Препорачано од нутриционистите: Освежителни и здрави летни пијалаци кои морате да ги пробате!

Овие пијалаци, кои можете да ги направите сами, како што се ароматизирана вода, леден чај или некои цедени сокови, се совршени за летните денови.

Леден чај со зачини

Зачинет богат вкус кој освежува...

Леден чај Арнолд Палмер

Леден чај богат со лимонов сок кој е извонредно освежување после физички активности во топлите денови...

Летни пијалаци за рамен стомак

Ова се пет прелога за пијалаци кои ќе можете да ги пиете без грижа, бидејќи не предизвикуваат надуеност и помагаат да ги загубите килограмите.