левучар | Кафе пауза

11 причини зошто е подобро да сте леваци

Иако е навистина тешко да се справите со направи дизајнирани за деснаци, сепак оваа особина си има и некои предности.

Сè што треба да знаете ако вашето дете е левучар

Не е лесно да се биде левучар во свет на деснучари.

Го барате вистинскиот? 6 причини зошто да изберете левучар

Иако живеат во свет на десничарите, и поради тоа секојдневно се соочени со пречки кои им го отежнуваат животот, тие имаат и свои предности.
Датум: 25 авг 2014
, Автор: