Кауч кој се лула и овозможува врвна релаксација во природа

Идеален е за куса дремка во природа, нели?! :)

Лебдечка када која овозможува врвна релаксација

Британската компанија за скулпторски мебел „Splinter Works“ го креирала веројатно најсовршениот дизајн за релаксирање во интимните мигови кои сакате да ги поминете со себе.

Брод кој магично лебди над површината на водата

Што всушност се случува во фотографијава? Дали бродот навистина лебди над водата? Дали е ова некакво волшепство?