Лајла Грејс | Кафе пауза

Ексклузивно – Белешките на Лајла Грејс: Карма од Марија Јаневска

Лајла е млада девојка, полна со дух, елан и ентузијазам, дише со полни гради. Лајла е девојка како мене, тебе, твојата најдобра другарка, девојката која ја гледаш отспротива во автобусот, сосетката со која се поздравуваш секој ден во лифтот...
Датум: 12 дек 2014
, Автор: